Beleid omtrent mondkapjes

1 december 2020

Ons beleid omtrent het dragen van mondkapje vanaf 1 december:

 

 • mondkapjes zijn verplicht in het dragen van alle openbare en overdekte ruimten.
 • wanneer u zit en u houdt voldoende afstand (minimaal 1,5 meter), mag het mondkapje af
 • ons personeel draagt een mondkapje als de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden
 •  wij vragen u vriendelijk om zelf een mondkapje mee te nemen

  Meer nieuws

  Vanaf 25 september het Corona toegangsbewijs

  Vanaf 25 september het Corona toegangsbewijs

  VANAF 25 SEPTEMBER 2021 HEEFT IEDEREN VAN 13 jaar EN OUDER EEN CORONATOEGANGSBEWIJS NODIG OP PLEKKEN WAAR HET DRUKKER IS. WAT BETEKENT DAT VOOR SPORTWEDSTRIJDEN? (bron: rijksoverheid.nl)   Als u gaat sporten in de sportschool of op een andere plek, dan hoeft u geen...

  Lees meer
  Sportmedisch onderzoek en Sportkeuringen

  Sportmedisch onderzoek en Sportkeuringen

  Net zoals een auto elk jaar een APK dient te ondergaan, is het belangrijk je lichaam te checken voordat je het serieus gaat belasten. Dat kan door het ondergaan van een sportkeuring. Deze brengt jouw gezondheid en belastbaarheid in beeld en wordt geadviseerd aan beginnende sporters, intensieve sporters, maar ook aan patiënten met chronische ziekten.

  Lees meer
  Hulp na Long Covid

  Hulp na Long Covid

  Heb jij Corona gehad en heeft je conditie daar nog altijd onder te lijden? Dat is heel goed mogelijk. Een deel van de mensen houdt na een besmetting met COVID langdurig klachten. Dat wordt ‘Long COVID’ of ‘PASC’ (Post-Acute Sequelae of SARS-CoV-2 Infection) genoemd. Deze klachten kunnen tot enkele weken, maar soms meerdere maanden na een infectie met COVID-19 aanhouden.
  Maak jij je zorgen of je ooit weer op je oude niveau terugkomt? Maak je je zorgen of je überhaupt weer aan het sporten kunt gaan? Of heb je hulp en ondersteuning nodig bij conditie opbouwen bij Long Covid?
  Via een doorverwijzing van je huisarts kunnen wij je weer op weg helpen.

  Lees meer
  Blessure? Herstellen, Oefenen, Presteren

  Blessure? Herstellen, Oefenen, Presteren

  Oefenen bij blessures? Bij een blessure denk je al snel dat rust dé oplossing is. Een voordeel is dat de pijn vaak snel minder wordt. Echter een nadeel van alleen rustnemen is, is dat het geblesseerde weefsel niet sterker wordt. Als je dan weer start met sporten, kun...

  Lees meer
  Share This